KONTAKTA OSS

Vi vill att du ska trivas hos oss och försöker därför tillgodose dina speciella behov för din vistelse - så fråga oss gärna.
Det kan ibland vara svårt att nå oss på telefon på grund av dålig täckning på ön, men lämna ett meddelande

så ringer vi tillbaka så fort som möjligt. Vi försöker att svara på mejl inom 24 timmar.


 
 
 
 
 

VAD HÄNDER EFTER ATT JAG BOKAT?


Två dagar före ankomst får du ett mejl med all information som du behöver veta inför din vistelse hos oss. Myssjö gård har ingen bemannad reception men någon av oss möter upp dig enligt överenskommelse. Incheckningstider är vanligtvis mellan klockan 14-16. Vi är väldigt glada om du respekterar att vi inte kan stanna till sen kväll för att checka in dig.  Utcheckning sker senast klockan 11 på avresedagen.


Vi kan inte garantera att du blir ensam gäst på ön när du besöker oss. Men gården är stor och det finns flera mysiga platser att vistas på för den som önskar vara för sig själv. Vi som äger och driver verksamheten bor delvis på gården under sommaren och kan därför lätt nås om du undrar över något.


BETALNING I FÖRSKOTT


Du betalar din vistelse hos oss i förskott via Swish eller bankgiro. Eventuella tilläggstjänster kan betalas på plats med Swish eller kontokort.AV- OCH OMBOKNINGAR


Vi erbjuder full återbetalning fram till en vecka före ankomst. Du kan avboka av vilken anledning du vill och vi ställer inga frågor. Om du vill avboka senare hänvisar vi dig att kontakta ditt försäkringsbolag för att se om du har rätt till kompensation. 


Önskar du byta datum eller typ av boende eller aktivitet så mejlar du oss och vi hjälper dig att byta utan att du betalar en extra avgift. Behöver du boka om på grund av symptom så håller vi din betalning innestående för dig att nyttja vid ett senare tillfälle.

OM OSS

HEJ NYFIKNA NATURÄLSKARE!


Vi heter Sandra och Mattias och det är vi som driver och äger Myssjö gård. Det är också någon av oss du träffar om du väljer att komma och hälsa på. Vi har varit ett par sedan 2006 och har tre barn tillsammans.
Vi blev förälskade i fastigheten på ön första gången vi såg den sommaren 2018. Läget vid vattnet, tystnaden och det lugn som omgav oss, trots att vi befann oss i Stockholms län, var något helt fantastiskt.
Tänk om vi kunde få fler att upptäcka och uppskatta naturen här ute?

Efter lite funderade och en pandemi senare bestämde sig Sandra för att säga upp sig från en fast tjänst för att starta upp verksamheten Myssjö gård. Galet kan tyckas, men tiden var inne för att gå vidare i livet.

Vi önskar att Myssjö gård ska vara en plats att koppla av på och fly vardagen, för en stund. Vare sig du vill ta det lugnt eller utforska allt som finns här omkring så hoppas vi att det här är platsen för dig att landa på. Vem vet, kanske lär du dig lite mer om dig själv och uppskattar naturen än mer. Då har vi lyckats.


Välkommen tillbaka till naturen, välkommen till oss på Myssjö gård!