Myssjö gård
Bjud in till ö-fest

BJUD IN TILL Ö-FEST

Dags för födelsedagskalas eller möhippa? Samla vännerna för en återträff eller anordna en minnesvärd släktträff i naturen.
Ibland kan det enklaste bli det mest minnesvärda. Inga konstigheter. 

fest
Fika på flotten
Grillning på flotte
Snacks på flotte
Fest i ladan
firande på vernandan
firande på flotte
dopp i sjön
grillkväll
Matbuffé

FIRA UTOMHUS - NATURLIGTVIS!

Myssjö gård är perfekt för er som vill uppleva exklusiviteten i den orörda naturen. Vi hämtar upp er bekvämt med flotte från fastlandet och tar er till ön Myssjö för vidare festligheter ute i det fria i gårdens trädgård eller flytandes på flotte. Vår nyrenoverade lada tar upp till 70 sittande gäster och magasinets konferensrum intill vattnet har plats för 14 personer.

Övernattningsmöjligheter

Vi har övernattningsmöjligheter för upp till 24 personer. Vi samarbetar med närliggande boenden om fler sängplatser skulle behövas. 


Måltider och dryck
Ta med er egen mat och dryck eller köp frukost och måltidspaket hos oss. Frukosten är en buffé som i möjligaste mån består av säsongsbaserade och närproducerade produkter. 

Våra måltidspaket består av en varmrätt och en efterrätt för två personer. All mat lagas sous-vide. Det innebär att alla produkter har lång hållbarhet, utan tillsatta konserveringsmedel. Vi erbjuder även veganska och vegetariska alternativ. Bara att värma upp eller grilla. Vi sätter ihop en måltid med efterrätt åt er. Meddela oss om ni har några speciella matpreferenser eller allergier i samband med bokningen.


Vi samarbetar med experter på utomhusmatlagning som kan hjälpa er att tillaga en måltid utifrån era behov. Vi kan även tillhandahålla råvaror och en meny som ni tillagar tillsammans i vårt utomhuskök. Vi erbjuder alkoholfria drycker på ön. Ni ansvarar för att festen är för ett slutet sällskap samt hanteringen av egen medhavd dryck.


Önskar ni bjuda era gäster på unika naturupplevelser?
Förutom våra egna aktiviteter så samarbetar vi med flera duktiga företagare i området. Hör av dig till oss så planerar vi något utöver det vanliga. På det naturligaste sättet såklart. Ibland kan det enklaste bli det mest minnesvärda.