Myssjö gård
Paddla kajak eller kanadensare

PADDLA KAJAK, SUP ELLER KANADENSARE

 Utforska naturen i området med gårdens roddbåt, fiskekajaker, SUP-brädor eller kanadensare. Du får låna dom gratis när du övernattar hos oss. Gör ett strandhugg någonstans på färden och upptäck allt som finns i och runt sjön Yngern. 

UPPLEV NATUREN PÅ SJÖN YNGERN

Det finns ett rikt djur- och naturliv i området runt Myssjö.  Här kan du spana in någon av de bäverbon som finns i närheten. Har du tur så kan du se dem simmandes i vattnet. Eller våra fåglar som havsörn, fiskgjuse och storlom som bor i närheten. Du får låna våra brädor, kajaker och kanadensare gratis i samband med en övernattning hos oss. 


SUP-brädor
Vi har två svensktillverkade uppblåsbara Konas SUP-brädor som är designade för att fungera bra i svenska vatten. Däckmattan, dvs den mjuka ytan du står på täcker en stor del av ytan och ger dig gott om utrymme för ett yogapass på brädan.
Däckmattan är 5 mm tjock och har ett mönster som ger bra grepp även när den blir blöt. Framtill finns elastiska lastremmar så du kan få med dig lite packning under dina äventyr
eller en vattenflaska om du tränar. Brädan passar för att upptäcka nya öar med liten dagspackning.

Fiskekajaker
Våra två kajaker har spöhållare, perfekt för en fisketur.  I sjön Yngern finns bland annat abborre och gädda.  På Fiskekorts hemsida kan du köpa fiskekort Kajakerna är även väldigt stabila och man sitter bra i dem. De är perfekta för nybörjare oavsett ålder.


Kanadensare
Vår kanadensare har plats för två personer, med gott om utrymme för en längre tur.  Ta med kläder efter väder, badkläder, picknickkorg och kikare på färden. Flytväst finns att låna.