Myssjö gård
Sov i gungande hängmatta

SOV I GUNGANDE HÄNGMATTA

Vakna upp till fågelsång och skogens sus i vår hängmatta från Haven tent. Det här är valet för dig som vill sova själv, lika skönt som i din egen säng men ändå övernatta i naturen. Fördelen med att sova i hängmattan är att du kommer bort från marken, du slipper kylan och det ojämna underlaget. Blir det en regnfri natt kan du sova utan regnskydd och skåda stjärnhimlen genom insektsnätet. 

FÖR DIG SOM ÄR CAMPER - ÖVERNATTA I HÄNGMATTA

Vi erbjuder en unik upplevelse och övernattning i hängmattor från Haven tent. Hängmattan är för en person och tål en maxvikt på 130 kg. Den är uppsatt i lämpliga träd när du anländer till oss. Har du aldrig sovit i en hängmatta förut? Lugn, vi visar dig hur du hoppar in och ut ur hängmattan. 

Den här hängmattan har något som de flesta inte har, nämligen en nästan helt plan sovyta. Sov på rygg, sida eller varför inte på magen - här kan du sova som du brukar i sängen. Den är dessutom mer stabil än många andra då den hänger ner en bit nedanför själva linan som spänner upp hängmattan, vilket gör den inte lika vinglig. Den gungar också lite lätt när du ligger i den.

 

Hängmattan har förvaringsfickor på insidan samt ett insektsnät med dragkedja på varje sida så du enkelt kan kliva in och ur den. Uppe i taket hänger upphängningslinan som ger dig möjlighet att hänga blöta kläder på tork, hänga upp en lykta eller andra prylar som du vill ha tillgängligt.

 

Madrass ingår och det finns även ett regnskydd att dra över som skyddar mot regn och vind. 

Hängmatta inifrån
Flotthäng
Haven hängmatta
Uteplats med kök
Inredd hängmatta
gårdens bastu
gårdens relaxavdelning
Hängmatta1
paddling på yngern

Ta med dig: egen sovsäck och kudde, kläder efter väder, badkläder, ficklampa och lämpliga uteskor. Det är bra att ta med sig underställ att sova i, utifall det blir en kylig natt.

Hyra av kudde och sovsäck, frukostbuffé och måltidspaket finns att köpa som tillval vid bokning.