Myssjö gård
Bo flott på Flottellet

BO FLOTT PÅ FLOTTELLET

Rym hemifrån för ett slag och upplev en glamping utöver det vanliga. Bli ett med naturen boendes på flotte inbäddad i ett skogslandskap på sjön Yngern i Stockholms län. Här kan du och din vän uppleva tystnaden och vaggas till sömns av vågornas kluckande, säkert förtöjd i vattnet. Skapa minnen för livet och stärk relationen genom att bara vara eller göra aktiviteter och upptäcka en ny plats tillsammans.

360 graders sjöutsikt utlovas under hela er vistelse hos oss.


ÖVERNATTA PÅ YNGERNS ENDA FLYTANDE HOTELL

På Flottellet kan ni njuta av varandras sällskap och naturen runt omkring, äta och dricka gott.  Välj att stanna kvar på flotten, relaxa, bada och tillred er middag i Flottets kök. Eller passa på att utforska området genom att vandra, fiska, paddla kanadensare, åka på guidad flottur och avsluta kvällen i gårdens bastu.


Vi finns i närheten och hjälper er om du har frågor. Ni får med er vår roddbåt då vi kör ut er till en lämplig plats att ankra på. På så vis kan ni utforska platsen när och hur ni vill.

Vi erbjuder en bekväm och säker upplevelse i naturen med frukost, service och komfort där du får uppleva något unikt på en relativt outforskad plats. Ta med er egen mat och dryck eller köp ett måltidspaket för två personer av oss. Flottens kök består av en gasolgrill med kokplatta, kyl samt alla typer av köksutrustning och som du behöver när du gästar oss. Är det något särskilt som du önskar - så fråga oss gärna innan ditt besök.


Vi producerar vår egen el med hjälp solcellspaneler på Flottellets tak. Solpanelerna laddar våra batterier som sedan försörjer flottellets elmotor, lampor, kyl och mobiler. 

Flottellets sovrum
Flottellets entré
Flottellets badstege
Flottellets exteriör
Flottellet vid stranden
Flottellets grill

  Vi har bäddat dubbelsängen med manglade lakan när ni kommer. Det finns badhanddukar, lån av badtofflor och möjlighet att ladda mobilen via sänglampornas USB-uttag.

  På Flottellet finns även tvål, schampoo och diskmedel som är skonsam mot Yngerns rena vatten.
  Här finns både en egen badstege och toalett med 360 graders sjöutsikt!


  På morgonen paddlar vi ut med er frukost och kör er tillbaka till fastlandet, när det är dags för utcheckning.


  Vi tar våra gästers säkerhet på största allvar
  Därför kräver vi simkunskap vid övernattning. Vi går igenom säkerhetsinstruktionerna tillsammans vid ankomst. Endast utbildad personal får köra Flottellet. 
                                                                   

  Ta med kläder efter väder och badkläder. Flottellet är inte isolerat men vi har en gasolvärmare för kyligare årstider.

  Måltidspaket, flottur och kräftfiske (under säsong) finns som bokningsbara tillval.