Myssjö gård
Om oss

OM OSS

Hej nyfikna naturälskare!


Vi heter Sandra och Mattias Vegis och det är vi som driver och äger Myssjö gård. Det är också någon av oss som du träffar om du väljer att komma och hälsa på. Vi har varit ett par sedan 2006 och har tre barn tillsammans. Vi blev förälskade i fastigheten på ön första gången vi såg den sommaren 2018. Läget vid vattnet, tystnaden och det lugn som omgav oss, trots att vi befann oss i Stockholms län, var något helt fantastiskt. Tänk om vi kunde få fler att upptäcka och uppskatta naturen här ute?

Efter lite funderade och en pandemi senare bestämde sig Sandra för att säga upp sig från en fast tjänst för att starta upp verksamheten Myssjö gård. Galet kan tyckas, men tiden var inne för att gå vidare i livet.
Vårt mål är att skapa en mötesplats med hållbara och äkta naturupplevelser som ger guldkant i människors liv. Därför erbjuder vi boenden och aktiviteter som inspirerar till att uppleva naturen här hos oss.


Vi önskar att Myssjö gård ska vara en plats att koppla av på och fly vardagen, för en stund. Vare sig du vill ta det lugnt eller utforska allt som finns här omkring så hoppas vi att det här är platsen för dig att landa på. Vem vet, kanske lär du dig lite mer om dig själv och uppskattar naturen än mer. Då har vi lyckats.


Välkommen tillbaka till naturen, välkommen till oss på Myssjö gård!